Sporten met je bedrijf?

Hoe leuk is het om samen met jou bedrijf of team te sporten.
Wij geven wekelijks les aan bedrijven, sommige partijen bieden het aan als evenement, andere laten het wekelijks terug komen.
De kracht van het samen sporten is teambuilding. Een hechtere band tussen de werknemers, even iets anders dan overleggen of vergaderen.

Het sporten kan op veel verschillende manieren, bootcamp of een obstakel run. De bootcamp kan gemakkelijk op het werkterrein plaatsvinden, er is niet veel nodig, alleen een leuke en spontane club. Onze trainingen worden volledig gedaan met eigen lichaamsgewicht.

De duur van de training is even afhankelijk van de wens, met groepen kom je al gouw aan 45 tot 60 minuten sporten gezamenlijk.

De obstakel run bieden wij aan in het bos van Nieuw Rande.
Wij hebben hier een route van ongeveer 3 kilometer met verschillende obstakels. Deze route hebben wij ontwikkeld in de COVID-19 periode zodat onze bootcamp leden toch lekker konden buiten sporten.

De obstakel run werd zo goed bezocht door onze leden dat wij deze nog uitgebreider hebben gemaakt. Wij hebben op de obstakel run 11 tot 14 obstakels geplaatst waardoor er veel uitdaging is. Het is super leuk om als team uitje deze run te lopen. Tevens kunnen wij de run op maat maken voor jullie eigen team.

Interesse?

Indien dit jullie leuk lijkt kunnen wij een passend aanbod creëren om zo samen te kijken of het kan aansluiten bij jullie bedrijf. Het is tenslotte bewezen, dat bij een gezondere leefstijl bijdraagt aan een lager ziekteverzuim.

Zijn jullie dat jonge succesvolle bedrijf? Investeer dan in jou werknemers en in jouw toekomst. Neem contact op met ons door het contactformulier in te vullen of bel ons. Wij staan je graag te woord!

Neem contact op

Voordelen

  • Groepsverband motiveert elkaar
  • Draagt bij aan lager ziekteverzuim
  • Samen sporten is teambuilding
  • Bootcamp kan op locatie
  • Kan wekelijks of maandelijks