Personal training is voor iedereen!

De personal trainer luistert naar wat jij belangrijk vindt. Hij kijkt naar het doel dat jij voor ogen hebt. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het verbeteren van jouw conditie of het kwijtraken van overgewicht. De personal trainer zal samen met jou concrete doelstellingen formuleren en trainingsprogramma’s en eventueel voedingsprogramma’s opstellen. De personal training is gericht op jou en jouw doelstellingen!

Waar wordt de personal training gegeven?
De personal training kan op verschillende locaties in Deventer en omgeving worden gegeven. In overleg bepalen we welke locatie het meest geschikt is. Onze voorkeur van de trainingen gaan naar de buitenlucht, de reden hiervan is omdat je dan veel meer zuurstof verrijking hebt.

Hoe lang duurt een personal training?
Voor de personal training hebben wij twee soorten:

Personal training 60 minuten.
Alleen of als duo mits de doelstelling dicht bij elkaar ligt.

Power training 30 minuten
Hoge intensiteit met veel afwisseling en niet stil staan.

Bij beide variaties zorgen wij voor een voldaan gevoel waardoor er 100% gewerkt kan worden aan de doelstelling.

Wie is uw personal trainer?

De personal training wordt gegeven door Dennis Bierling. Ik ben een gepassioneerd sporter en liefhebber van regelmatig, goed en gezond eten. Mijn passie is dan ook het stimuleren van een gezonde lifestyle.

Voordat ik voor mijzelf begon heb ik ruim elf jaar ervaring opgedaan bij diverse sportscholen. Daarnaast ben ik gecertificeerd Trainer op het gebiedt van Revalidatie. In mijn loopbaan tijd heb ik meerdere opleidingen gevolgd om mij te specialiseren in voeding lifestyle en Personal training.

Aanvankelijk heb ik groepslessen gegeven op fitnessgebied. Daarna ben ik mij gaan richten op het geven van personal trainingen. Vanuit deze discipline is mijn interesse voor voeding ontstaan. Inmiddels heb ik zelf een voedingsprogramma ontwikkeld. Voor er begonnen kan worden met het voedingsbegeleiding moet er eerst gemeten worden, aanvankelijk van de meeting kan er een voedingsprogramma op maar gemaakt worden met de wensen van de client. Het voedingsprogramma is door vele mensen met succes is gevolgd.

Vanaf augustus 2011 ben ik zelfstandig werkzaam onder de naam “FitSupport – Gezond in Beweging!” en kan ik jou nog intensiever en efficiënter begeleiden bij het behalen van jouw doelstellingen.

Neem contact op