Voeding en lifestyle

Een gezond lichaam is van levensbelang. Voeding en lifestyle kun je hier niet los van zien. Aan de hand van de door mij opgedane kennis en ervaringen (ruim 15 jaar) als voeding- en lifestyle coach heb ik een eigen voedingsprogramma ontwikkeld.

Dit voedingsprogramma is inmiddels door vele deelnemers met succes gevolgd. Het is absoluut geen crash dieet. Sterker nog: je kunt zelfs lekker, gezond en verantwoord blijven eten. Ik weet zeker dat jij met mijn voedingsprogramma ook overstapt naar een gezonde(re) lifestyle.

Met mijn voeding- en lifestyle coaching richt ik mij in eerste instantie op jouw huidige voedingspatroon. Ik bekijk verder wat jouw lichaam eigenlijk aan voedingstoffen nodig heeft. Op basis van mijn berekeningen en jouw wensen stel ik een persoonlijk voedingsplan voor jou op. In de periode van acht tot tien weken krijg jij van mij bij de uitvoering van het plan persoonlijke begeleiding. Na deze periode kun jij het heel eenvoudig zelf goed volhouden. Wil jij toch liever een langere periode van begeleiding, dan is dat geen enkel probleem.

Door te kiezen voor voeding en lifestyle coaching kies je niet zomaar voor een dieet. Je gaat voor een gedragsverandering om een blijvende en gezonde(re) levensstijl te realiseren. Nog even alle voordelen op een rij:

1. Voedingslezing op locatie;
2. Intake- en evaluatiegesprek;
3. 26 weken lifestyle traject voor optimaal resultaat;
4. Persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd voedingsconsultant;
5. Wekelijkse aanpassing van het voedingsprogramma;
6. 100% resultaat! Geen resultaat, geld terug.

Neem contact op